Tel.: +386 (0)3 896 14 00, fax: +386 (0)3 896 14 14 vilaherberstein@gorenje.com

NOVOLETNI KOKTAJLI IN FINGER FOOD”

CHEF: Igor Stankovič
BARMAN: Anže Šmid

Naučili se boste, kako se pripravi zimski mojito, božičkov koktajl, grinchov koktajl, koktajl novoletna zaobljuba, punč, grog, b52, moscow mule, koktajl s kavo, preizkušali bomo tudi različne koktajle s penino.
K pijačam pa bomo pripravili slastne prigrizke, od slanih do sladkih v obliki »Finger Food«.

Vrhunska kulinarična delavnica prinaša nove izkušnje in znanja.

Če želite s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami razvajati svoje bližnje in hkrati odkriti male skrivnosti velikih mojstrov, potem je naša kulinarična delavnica prava za Vas!

Delavnice bodo potekale skozi vse leto in bodo trajale od 3 do 4 ure..

V sklopu kulinarične delavnice s pričetkom ob 17. uri, bomo jedi skupaj pripravili, med delavnico pa bodo udeleženci pripravljene jedi poskusili.
Seveda boste lahko svoje kulinarično doživetje ovekovečili s fotografijo.

Svoje kulinarično doživetje lahko podaljšate z nočitvijo v izjemnem ambientu znamenite meščanske vile, ki vam bo ostala v nepozabnem spominu.

Nočitev v Vili Herberstein udeležencem delavnic ponujamo po posebej ugodni ceni.

Vsak udeleženec prejme:

  • recepte;
  • diplomo Vile Herberstein;
  • nova znanja in nepozabne spomine.

Kulinarične delavnice so namenjene vsem, ki imajo osnovno znanje kuhanja in vedo, da so zdrave in okusne jedi pot do sreče, uspeha in zdravega življenja.

V sproščenem druženju s chefom Igorjem Stankovičem boste odkrivali skrivnosti vrhunske kulinarike, v objemu ambienta čarobne Vile Herberstein, ene najlepših primestnih vil iz 19. stoletja.
Ob iskrivih nasvetih chefa boste pripravili izbrane jedi in jih tudi poskusili. Želite povabiti prijatelje, da z vami kulinarično ustvarjajo v kuhinji ali zgolj uživajo v jedeh, ki ste jih pripravili? Omogočamo vam eno ali drugo. Izjemno kulinarično in družabno doživetje je pred vami.
Kulinarične delavnice so primerne tudi za soustvarjanje z vašimi sodelavci v skupini, kot team buildingi in skupna kulinarično – motivacijska druženja.

Cena:

  • 39,00 – 49,00 evrov na udeleženca, odvisno od delavnice.

V primeru prijave večjega števila udeležencev si zagotovite popust.

Ponujamo tudi darilne bone, s katerimi boste razveselili svojo družino, prijatelje, partnerje ali pa koga osrečili kar tako.

Darilne bone naročite preko e-pošte vilaherberstein@gorenje.com

Najmanj šest in največ deset oseb. Delavnica je primerna tudi za manjša motivacijska srečanja.
Poleg zaloge dobre volje predlagamo, da ste oblečeni v udobna ter zračna oblačila.
Posodili vam bomo privlačen predpasnik, skupaj pa bomo ustvarjali v profesionalni kuhinji Vile Herberstein. Za pripravo izbranih jedi bomo zagotovili sezonske sestavine, inovativne kuhinjske pripomočke in sproščeno razpoloženje. Ob mentorstvu chefa Igorja Stanoviča potrebujete le še obilo radovednosti.

captcha

+386 (0)3 896 14 00, +386 (0)31 376 500

vilaherberstein@gorenje.com

www.vilaherberstein.si

12.00 - 22.00

Kopališka cesta 1
3320 Velenje