Tel.: +386 (0)3 896 14 00, fax: +386 (0)3 896 14 14 vilaherberstein@gorenje.com

VEGETARIJANSKE JEDI

CHEF: Igor Stankovič

Tokrat bomo pripravljali vegetarijanske jedi.

Vrhunska kulinarična delavnica prinaša nove izkušnje in znanja.

Če želite s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami razvajati svoje bližnje in hkrati odkriti male skrivnosti velikih mojstrov, potem je naša kulinarična delavnica prava za Vas! Na povezavi TUKAJ si lahko, v kratkem filmčku, ogledate vzdušje iz naše prejšnje kulinarične delavnice.

Delavnice bodo potekale skozi vse leto in bodo trajale od 3 do 4 ure..

V sklopu kulinarične delavnice s pričetkom ob 17. uri, bomo jedi skupaj pripravili, med delavnico pa bodo udeleženci pripravljene jedi poskusili.
Seveda boste lahko svoje kulinarično doživetje ovekovečili s fotografijo.

Svoje kulinarično doživetje lahko podaljšate z nočitvijo v izjemnem ambientu znamenite meščanske vile, ki vam bo ostala v nepozabnem spominu.

Nočitev v Vili Herberstein udeležencem delavnic ponujamo po posebej ugodni ceni.

Vsak udeleženec prejme:

  • recepte;
  • diplomo Vile Herberstein;
  • nova znanja in nepozabne spomine.

Kulinarične delavnice so namenjene vsem, ki imajo osnovno znanje kuhanja in vedo, da so zdrave in okusne jedi pot do sreče, uspeha in zdravega življenja.

V sproščenem druženju s chefom Igorjem Stankovičem boste odkrivali skrivnosti vrhunske kulinarike, v objemu ambienta čarobne Vile Herberstein, ene najlepših primestnih vil iz 19. stoletja.
Ob iskrivih nasvetih chefa boste pripravili izbrane jedi in jih tudi poskusili. Želite povabiti prijatelje, da z vami kulinarično ustvarjajo v kuhinji ali zgolj uživajo v jedeh, ki ste jih pripravili? Omogočamo vam eno ali drugo. Izjemno kulinarično in družabno doživetje je pred vami.
Kulinarične delavnice so primerne tudi za soustvarjanje z vašimi sodelavci v skupini, kot team buildingi in skupna kulinarično – motivacijska druženja.

Cena:

  • 39,00 – 49,00 evrov na udeleženca, odvisno od delavnice.

V primeru prijave večjega števila udeležencev si zagotovite popust.

Ponujamo tudi darilne bone, s katerimi boste razveselili svojo družino, prijatelje, partnerje ali pa koga osrečili kar tako.

Darilne bone naročite preko e-pošte vilaherberstein@gorenje.com

Najmanj šest in največ deset oseb. Delavnica je primerna tudi za manjša motivacijska srečanja.
Poleg zaloge dobre volje predlagamo, da ste oblečeni v udobna ter zračna oblačila.
Posodili vam bomo privlačen predpasnik, skupaj pa bomo ustvarjali v profesionalni kuhinji Vile Herberstein. Za pripravo izbranih jedi bomo zagotovili sezonske sestavine, inovativne kuhinjske pripomočke in sproščeno razpoloženje. Ob mentorstvu chefa Igorja Stanoviča potrebujete le še obilo radovednosti.

captcha

+386 (0)3 896 14 00, +386 (0)31 376 500

vilaherberstein@gorenje.com

www.vilaherberstein.si

12.00 - 22.00

Kopališka cesta 1
3320 Velenje